Over ons

Next Trading is een E-commerce bedrijf dat naast het online verkopen van verschillende merkproducten, ook de juiste schakel is tussen andere bedrijven en consumenten. Meerdere bedrijven zijn met Next Trading het partnerschap aangegaan om hun bedrijf te laten groeien. De oplossingen van Next Trading vindt u terug op onze website.

4 belangrijke kernwaardes

Kwaliteit

Al de producten en diensten gaan onder de loep voordat ze aangeboden worden op ons platform, hierdoor kunnen wij onze kwaliteit onderscheiden en houden wij onze klanten en leveranciers tevreden. Doordat deze protocollen worden uitgevoerd en weten waar onze producten en diensten vandaan komen durven wij maximale garantie en service te geven en kunnen we de juiste prijs hanteren.

Succes

Of dit nu is door een goed geleverd product, dienst of een partnerschap. Wij streven altijd naar beter, en zeg het nu eens zelf samen bereik je toch meer dan alleen?

Levering

Al de producten en diensten worden afgeleverd met de juiste keurmerken en papieren. Ook ervaren onze klanten de levering snel en erg goed. Dit komt doordat wij goede afspraken hebben met de bezorgers en met een vaste partij samenwerken.

Partnerschap

Wij werken met andere ondernemers om elkaars netwerk te vergroten en bieden meerdere mogelijkheden binnen ons platform voor bedrijven.